Milí zákazníci, do 2.7. jsme na dovolené. Váše objednávky budou odeslány po tomto datu. děkujeme za pochopení, vaše KOA KOA

Hodnocení obchodu

5,0 46 hodnocení
Přidat hodnocení
5
46x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
HM Avatar autora Helena Mikyšková | 21.6.2022
Ano, jsem nadšená nejen ze soupravičky ze skvělého měkounkého materiálu, ale též z přístupu paní Karolíny k zákazníkům, neboť do krásného kufříku s oblečky pro miminko přibalila i plátěný sáček s levandulí a kartičku s osobním přáním :-). Moc děkuji. Helena
EM Avatar autora Eliška Markvartová | 28.4.2022
já jsem zamilovaná a na podzim hodlám brát i merino! S U P E R
ER Avatar autora Eva Růžičková | 9.4.2022
Skvělý materiál, užití i servis. Doporučuji!
RB Avatar autora Renata Bruzova | 16.3.2022
Precizne usito z krasneho materialu. Rada se do vaseho obchodu vracim i kvuli vrele komunikaci a snaze vyhovet pranim zakaznika. Kupuji u vas i veci pro syna a vse je naprosto super, krasne usito a velmi funkcni.
EN Avatar autora Eva Nývltová | 28.2.2022
Krásně ušito i zabaleno s dárkem navíc. Děkuji.
MD Avatar autora Mária Duláková | 10.2.2022
Veľká spokojnosť. Krásna práca.
Avatar autora Jana Štefková | 25.1.2022
V Avatar autora Vendula | 21.12.2021
Naprostá spokojenost :) Krásně ušito i zabaleno ????
V Avatar autora Viktorie | 13.12.2021
Objednala jsem si růžový rolak na přání. A je nádherný. Velmi povedený střih,látka je úžasná, a barva je tak jemná. Mám už par věci i pro svou dceru a vždy byla jsem naprosto spokojena, ale balíček s rolačkě mne úplně dojal.
G Avatar autora Gabriela | 25.11.2021
TA Avatar autora Tereza Augustová | 9.11.2021
A Avatar autora Anna B. | 4.11.2021
Naprostá spokojenost s celým nákupem. Od rychlého zpracování objednávky, co nebyla skladem, po krásně zabalený balíček. Merino je velice jemné, moc příjemné na dotek. Určitě doporučuji.
IV Avatar autora Ivana Veselá | 3.11.2021
Velká spokojenost, nádherný materiál, krásné balení, příjemný i dárek a milé povídání. Už se těšíme, až vše malé princezně oblékneme. Jen si ještě bude muset počkat, velikost 0-6 je stále ještě dosti velká.To je trochu škoda. No nic, i jaro si určitě vyžádá super oblečení !
VI Avatar autora Viktorie Ionash | 1.11.2021
Nejlepší kvalita na trhu. Jako vždy nádherný balíček ????
VS Avatar autora Veronika Sivková | 7.10.2021
První harémky jsem koupila na trzích v Roztokách, další dvoje vzápětí, protože syn se zamiloval. Je velmi vybíravý v materiálech, ale tato bio bavlna prošla i přes jeho extra citlivý radar. Děkuji i za rychlé odeslání a krásně zabalené zboží.
Avatar autora | 7.10.2021
Avatar autora | 30.9.2021
V Avatar autora Veronika | 30.9.2021
Čepice je moc pěkná, příjemné merino. Pěkně sedí a zakrývá pěkně i část tvářiček, čela.
L Avatar autora Lenka | 24.9.2021
Avatar autora | 22.9.2021

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 46