Hodnocení obchodu

5,0 40 hodnocení
Přidat hodnocení
5
40x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Jana Štefková | 25.1.2022
V Avatar autora Vendula | 21.12.2021
Naprostá spokojenost :) Krásně ušito i zabaleno ????
V Avatar autora Viktorie | 13.12.2021
Objednala jsem si růžový rolak na přání. A je nádherný. Velmi povedený střih,látka je úžasná, a barva je tak jemná. Mám už par věci i pro svou dceru a vždy byla jsem naprosto spokojena, ale balíček s rolačkě mne úplně dojal.
G Avatar autora Gabriela | 25.11.2021
TA Avatar autora Tereza Augustová | 9.11.2021
A Avatar autora Anna B. | 4.11.2021
Naprostá spokojenost s celým nákupem. Od rychlého zpracování objednávky, co nebyla skladem, po krásně zabalený balíček. Merino je velice jemné, moc příjemné na dotek. Určitě doporučuji.
IV Avatar autora Ivana Veselá | 3.11.2021
Velká spokojenost, nádherný materiál, krásné balení, příjemný i dárek a milé povídání. Už se těšíme, až vše malé princezně oblékneme. Jen si ještě bude muset počkat, velikost 0-6 je stále ještě dosti velká.To je trochu škoda. No nic, i jaro si určitě vyžádá super oblečení !
VI Avatar autora Viktorie Ionash | 1.11.2021
Nejlepší kvalita na trhu. Jako vždy nádherný balíček ????
VS Avatar autora Veronika Sivková | 7.10.2021
První harémky jsem koupila na trzích v Roztokách, další dvoje vzápětí, protože syn se zamiloval. Je velmi vybíravý v materiálech, ale tato bio bavlna prošla i přes jeho extra citlivý radar. Děkuji i za rychlé odeslání a krásně zabalené zboží.
Avatar autora | 7.10.2021
Avatar autora | 30.9.2021
V Avatar autora Veronika | 30.9.2021
Čepice je moc pěkná, příjemné merino. Pěkně sedí a zakrývá pěkně i část tvářiček, čela.
L Avatar autora Lenka | 24.9.2021
Avatar autora | 22.9.2021
J Avatar autora Julia | 22.9.2021
K Avatar autora Kateřina | 10.8.2021
Avatar autora | 25.7.2021
A Avatar autora Andrea | 20.7.2021
Velmi příjemný materiál trika pro dceru.
Avatar autora | 19.7.2021
Avatar autora | 9.7.2021

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 40

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné