Hodnocení obchodu

5,0 20 hodnocení
Přidat hodnocení
5
20x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MN Avatar autora Martina Nováková | 10.6.2021
Vyborna komunikace i produkty, jedina cepicka, ktera drzi na miste :)
K Avatar autora Kristýna | 10.6.2021
První nákup a skvělá zkušenost, určitě to nebylo naposledy :) skvělá komunikace a rychlé dodání
KV Avatar autora Ksenija Voříšková | 15.5.2021
Jsem velice spokojená, nakoupila jsem po druhé a určitě ne naposledy.
Avatar autora | 30.3.2021
L Avatar autora Lenka | 6.3.2021
Cepicka je naprosto uzasna. Krasne dcerce drzi na hlavicce, barvicka tresinka je krasna a material je taky moc prijemny. Velmi doporucuji, jsem nadsena :)
Avatar autora | 14.1.2021
KZ Avatar autora Karla Zavadska | 14.1.2021
VŠECHNO NA 100%,MILÝ A OSOBNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, POTĚŠILI MĚ - ZA MĚ SUPER, UŽ SE TĚŠÍM, AŽ OBJEDNÁM NĚCO DALŠÍHO PRO MIMINKO!
K Avatar autora Klára | 21.12.2020
Velice pěkné haremky z biobavlny- příjemný materiál a neokoukaný vzor. Vyzdvihuji rychlé odeslání zboží i v tento hektický předvánoční čas. Milý vzkaz i dárek v krásném balení jsou příjemným zakončením nákupu..
NH Avatar autora Nome Harvan | 21.12.2020
Lovely service
Avatar autora | 15.12.2020
S Avatar autora Simona | 15.12.2020
Krásné merino produkty pro děti. Rychle dodáno a krásně zabaleno.
HS Avatar autora Hanka Sosnová | 14.12.2020
Největší spokojenost, teď mají oba kluci stejné fajné čepušky. :)
G Avatar autora Gabriela | 11.12.2020
Krásné a hlavně funkcni oblečení. Už jsme měli jedno body z trhu a dokupovala jsem ještě legíny a bavlněnou čepici. Vše krásně zpracováno, doporučujeme
MP Avatar autora Markéta Pavlů | 3.12.2020
Koupila jsem čepici a nákrčník pro dceru a jsme obě moc spokojené. :) Nákup zde určitě doporučuji.
JM Avatar autora Jana Malá | 2.12.2020
Spokojenost stoprocentní
MK Avatar autora Michaela Kolarova | 17.11.2020
Nákup oblečení určitě doporučuji. Spokojenost. :)
Avatar autora | 2.11.2020
Velmi příjemné jednání. Na dotaz ke specifikaci zboží podrobná a vstřícná odpověď. Balíček přišel s personalizovaným vzkazem a drobným dárkem. No a zboží nádherné!
M Avatar autora Martina | 27.10.2020
Krásná čepička, co nepadá a dítě si ji hned nestrhne z velice příjemného merina. Navíc personalizovaný vzkaz, který jen dokládá, že skvělé produkty sebou nesou skvělou péči o zákazníka. Vřele doporučuji všem, co chtějí pro své děti jen to nejkvalitnější.
Avatar autora | 27.10.2020
IB Avatar autora Iveta Bartošová | 15.10.2020
Jsem naprosto nadšená z produktů (merino čepičky), které jsem si zde objednala. Předčily mé očekávání. A k tomu v balíčku jsem obdržela také osobní vzkaz, který zahřál. Vřele doporučuju obchod všem!

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 20

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.