Hodnocení obchodu

5,0 56 hodnocení
Přidat hodnocení
5
56x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Kateřina Kaufmanová | 24.1.2023
EP Avatar autora Eva Pošvicová | 21.12.2022
Koupila jsem pro naši dcerku body a legínky. Krásně sedí a barva je překrásná a ta jemnost je super. Jsem nadšená. Děkuji velmi milý osobní vzkaz a pytlíček s levandulí. Budu se určitě vracet.
VV Avatar autora Veronika Vránová | 6.12.2022
Děkuji za rychlé a příjemné jednání. Oblečení došlo krásně zabalené. Příjemný materiál oblečení, bezchybně ušité.
IL Avatar autora Ilona Lovyová | 8.11.2022
MP Avatar autora Mariana Prouzova | 5.11.2022
EK Avatar autora Eva Krampolova | 27.10.2022
Velmi prijemny material, rychle dodani, moc rada se vracim????
JK Avatar autora Jana Kubrová | 14.10.2022
S Avatar autora Si l | 6.10.2022
PS Avatar autora Patrícia Sklenárová | 1.9.2022
KV Avatar autora Kateřina Vacková | 29.7.2022
Vyzkoušeno na vlastních vnoučatech! :) Nyní často pořizuji jako kvalitní, nádherný a geniálně zabalený dárek k narození miminka.
HM Avatar autora Helena Mikyšková | 21.6.2022
Ano, jsem nadšená nejen ze soupravičky ze skvělého měkounkého materiálu, ale též z přístupu paní Karolíny k zákazníkům, neboť do krásného kufříku s oblečky pro miminko přibalila i plátěný sáček s levandulí a kartičku s osobním přáním :-). Moc děkuji. Helena
EM Avatar autora Eliška Markvartová | 28.4.2022
já jsem zamilovaná a na podzim hodlám brát i merino! S U P E R
ER Avatar autora Eva Růžičková | 9.4.2022
Skvělý materiál, užití i servis. Doporučuji!
RB Avatar autora Renata Bruzova | 16.3.2022
Precizne usito z krasneho materialu. Rada se do vaseho obchodu vracim i kvuli vrele komunikaci a snaze vyhovet pranim zakaznika. Kupuji u vas i veci pro syna a vse je naprosto super, krasne usito a velmi funkcni.
EN Avatar autora Eva Nývltová | 28.2.2022
Krásně ušito i zabaleno s dárkem navíc. Děkuji.
MD Avatar autora Mária Duláková | 10.2.2022
Veľká spokojnosť. Krásna práca.
Avatar autora Jana Štefková | 25.1.2022
V Avatar autora Vendula | 21.12.2021
Naprostá spokojenost :) Krásně ušito i zabaleno ????
V Avatar autora Viktorie | 13.12.2021
Objednala jsem si růžový rolak na přání. A je nádherný. Velmi povedený střih,látka je úžasná, a barva je tak jemná. Mám už par věci i pro svou dceru a vždy byla jsem naprosto spokojena, ale balíček s rolačkě mne úplně dojal.
G Avatar autora Gabriela | 25.11.2021

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 56