Hodnocení obchodu

5,0 27 hodnocení
Přidat hodnocení
5
27x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.9.2021
J Avatar autora Julia | 22.9.2021
K Avatar autora Kateřina | 10.8.2021
Avatar autora | 25.7.2021
A Avatar autora Andrea | 20.7.2021
Velmi příjemný materiál trika pro dceru.
Avatar autora | 19.7.2021
Avatar autora | 9.7.2021
MN Avatar autora Martina Nováková | 10.6.2021
Vyborna komunikace i produkty, jedina cepicka, ktera drzi na miste :)
K Avatar autora Kristýna | 10.6.2021
První nákup a skvělá zkušenost, určitě to nebylo naposledy :) skvělá komunikace a rychlé dodání
KV Avatar autora Ksenija Voříšková | 15.5.2021
Jsem velice spokojená, nakoupila jsem po druhé a určitě ne naposledy.
Avatar autora | 30.3.2021
L Avatar autora Lenka | 6.3.2021
Cepicka je naprosto uzasna. Krasne dcerce drzi na hlavicce, barvicka tresinka je krasna a material je taky moc prijemny. Velmi doporucuji, jsem nadsena :)
Avatar autora | 14.1.2021
KZ Avatar autora Karla Zavadska | 14.1.2021
VŠECHNO NA 100%,MILÝ A OSOBNÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, POTĚŠILI MĚ - ZA MĚ SUPER, UŽ SE TĚŠÍM, AŽ OBJEDNÁM NĚCO DALŠÍHO PRO MIMINKO!
K Avatar autora Klára | 21.12.2020
Velice pěkné haremky z biobavlny- příjemný materiál a neokoukaný vzor. Vyzdvihuji rychlé odeslání zboží i v tento hektický předvánoční čas. Milý vzkaz i dárek v krásném balení jsou příjemným zakončením nákupu..
NH Avatar autora Nome Harvan | 21.12.2020
Lovely service
Avatar autora | 15.12.2020
S Avatar autora Simona | 15.12.2020
Krásné merino produkty pro děti. Rychle dodáno a krásně zabaleno.
HS Avatar autora Hanka Sosnová | 14.12.2020
Největší spokojenost, teď mají oba kluci stejné fajné čepušky. :)
G Avatar autora Gabriela | 11.12.2020
Krásné a hlavně funkcni oblečení. Už jsme měli jedno body z trhu a dokupovala jsem ještě legíny a bavlněnou čepici. Vše krásně zpracováno, doporučujeme

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 27

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.